Er du klar til Powerskolen?

Det er ingen Aprilsnar – vi tilbyder gratis hotel til alle udenlandske gæster som tilmelder sig Powerskolen i Orlando inden 1. april.

Måske husker du Evangelist sangen, “Vi vil se nationer komme til dig, vi vil åbne de blindes øjne, vi vil løbe løbet, du har sat, vi vil fuldbyrde kaldet du gav” …

Visionen om at se nationerne komme er det som motiverer os på Powerskolen i Orlando. Også i år har vi et stærkt ønske om at samle de nationer, som vi har haft berøring med, og det ser ud til at lykkes!. Vi regner med at antallet af nationer slår nye rekorder i 2019, med elever fra Danmark, Grønland, Kenya, Rwanda, Ecuador og Sioux Nation, for blot at nævne nogle af de nationer, som vi arbejder med ud fra menigheden Powerhouse Church Orlando.

Gratis hotel ved tidlig tilmelding! (udløbet)

Hvis du overvejer at komme fra Danmark, så har vi et særligt til bud til dig. Vi har besluttet at alle elever som kommer fra de skandinaviske lande og som tilmelder

sig Powerskolen i Orlando før 1. april på www.powerhouseflorida.com får tilbudt gratis hotel i Orlando. Hvis du gerne vil rejse sammen med andre danskere eller har brug for dansk tolk, vil vi også hjælpe med det, men det kræver at du kontakter os hurtigst muligt!

Hvad er Powerskolen?

Powerskolen er livsforvandlende. Det er en uges kursus i kristen livstil, hvor Karen og jeg underviser og deler vores liv og erfaringer, i medgang og modgang, sammen med vores lederteam i Powerhouse Church. Vi kommer til at tilbringe tid i Guds nærvær, der bliver masser af lovsang og bøn, fællesskab samt praktiske opgaver. Du kommer til at være med til evangelisation på Orange Blossom Trail, og du er med når vi bespiser de hjemløse i vores cafe.Temaet i år er “aktivering”, og du kommer helt sikkert til at blive aktiveret!

Det er trist at se, hvordan alt for mange kristne lever et kedeligt liv uden saft og kraft. Det har aldrig været Guds vilje.
Gud har en anden plan, tanker om fred og fremtid og håb! Målet med Powerskolen er at udruste dig, så du bliver en bærer af vækkelse, der hvor du er, så du kan leve dit kristne liv fuldt ud og opleve at Helligåndens kraft udfolder sig gennem dig i hverdagen.

Hvis du vil vide mere om programmet, emnerne og de forskellige lærere, som underviser, så tjek vores hjemmeside, www.powerhouseflorida.com. Hvis du har flere spørgsmål, så skriv til os, og husk tilmeldingsfristen for gratis hotel til elever på Powerskolen 2019 er 1. april.

Reserver datoerne i dag. Vel mødt, 13.-17. maj i Orlando, Florida!

2 Replies to “Er du klar til Powerskolen?”

    1. Hej Elisa. Powerskolen i DK lukkede i 2010. Der bliver dog afholdt møder rundt i landet. Skriv til vores kontor, hvis du ønsker mere info.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.