Velkommen til ny hjemmeside


Evangelist byder velkommen til ny hjemmeside. Efter en længere tids pause på siden, så er det nu tid til at åbne den igen, bl.a. med undervisning og musik fra Evangelist mv.

Gud er på vej til at gøre noget nyt i Danmark, og vi vil gerne bevæge os i samme retning. I disse dage oplever vi, hvordan Gud sender nye medarbejder til Evangelist og folk som bare brænder for at hjælpe tjenesten. (læs mere)

Vi ønsker stadigvæk at række ud til mennesker, puste nyt håb og give folk mulighed for at starte på en frisk. Flere mennesker kommer allerede til os nu, og beder om hjælp.

Evangelist vil gerne forsætte med at lave nyt musik og forny nogle af de gamle Evangelist sange. Vi er i gang med at planlægge arbejdet, så vi kan udgive ny musik på siden. Vi håber på gennem musikken, at kunne inspirere flere mennesker til at møde Jesus.

Evangelist hjælpechat er åben igen. Du har mulighed for at klikke dig ind hver tirsdag og torsdag kl. 20.00-22.00. Vi har en medarbejder klar, som kan hjælpe med at besvare spørgsmål, hvis du eksempelvis har brug for personlig hjælp. Vi vil gerne være med til at støtte dig. Vi brænder for at hjælpe mennesker, så føl dig endelig fri til at skrive indenfor det tidsrum.

Du kan også klikke ind på hjemmesiden, Sange om Håb. Derinde kan du bl.a. læse hvordan CD’en ‘I dine vingers skygge’ blev til. Du kan læse om Christian og Karen Hedegaards svære tid i 2003, da Karen blev diagnosticeret med kræft, og hvordan Gud hjalp dem gennem krisen dengang.

På grund af det materiale der allerede ligger herinde, så har Gud kaldet os til at bruge hjemmesiden som et redskab til frelse, udfrielse og helbredelse for mennesker. Vi glæder os over at Evangelist hjemmesiden er tilbage igen, og nu ser vi frem til det arbejde Gud har lagt foran os.

Må Gud velsigne jer her på siden.
(skjul igen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.