POWERSKOLE, LOVSANG OG JUBILÆUMSFEST

I forbindelse med efterårsferien afholdes 3 dages Powerskole hos Nick og Mira Knudsen på Basen, Rugstedvej 23, 7100 Vejle. Programmet ligger klar, med undervisning om dagen, lovsang om aftenen og festaften lørdag den 23. oktober, hvor vi fejrer Christian Hedegaards 25 års jubilæum som fuldtids evangelist.

Vi ser frem til nogle stærke dage med Guds ord og Guds kraft i Helligåndens nærvær. Undervisere på Powerskolen bliver Christian og Karen Hedegaard, som deltager fra USA, Nick og Mira Knudsen fra Basen, og Hans og Rianna Mollen fra Holland.

Hver dag starter med morgenmad kl. 9 efterfulgt af lovsang. Der undervises i følgende emner. Profeti og profetisk tjeneste, Tro ikke enhver ånd, Mandsmodenhed, En attitude af taknemlighed, Den troendes autoritet, Frygt versus Tro, Gennem ild og vand m.m.

Hver aften kl 19 indbyder vi til lovsangsaften, ikke kun for Powerskolen men for alle som har lyst til at tilbede Jesus sammen med os. Lørdag har vi 25 års jubilæumsfest med stort kaffebord og lovsang. Her taler Hans Mollen, tidligere Powerskoleleder i Evangelist, som kommer hele vejen fra Holland sammen med sin familie for at dele Guds ord med os.

Der er fri entre på aftenmøderne, men tilmelding er nødvendig hvis du ønsker at deltage i Powerskolen. Pris for Powerskolen, inklusiv mad, er 300 kr. som du kan indbetale på mobilepay 63335 mrk. Powerskolen. Hvis du kun deltager en af dagen, er prisen 100 kr. pr. dag. Husk at skrive hvilken dag du deltager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.